27 mars

Äntligen lov! Idag hade jag sista praktikdagen på stadium. Snart kommer Jonathan hit och sover med mig, längtar efter honom jättemycket. Sist vi sågs var i söndags.


25 mars

Godmorgon. Jag börjar klockan 13.20 idag och vaknade klockan åtta och kunde inte somna om. Jag sitter just nu och äter tacos till frukost/lunch och bläddrar igenom tidningen. Slutar 15.00 idag, då ska jag direkt till trafikskolan och köra.

 


24 mars

Den här helgen har gått jättefort tycker jag, men den har varit väldigt bra också! Promenerat på isen, träffat farmor och farfar, sovit två nätter med min älskling, ätit middag på Waldorf, kollat på film och bara myst på med Jonathan. Nu ska jag ta mig en dusch och sedan läsa lite teori till körkortet. Imorgon efter skolan har jag min andra körlektion.


23 mars

Igår efter jag slutat åkte jag till Jonathan ett tag sedan for vi till mig och åt middag. Vid åtta tog vi bussen till honom igen. Där vi bara tog det lugnt hela kvällen och hade det mysigt. Idag när vi vaknade tog vi med oss fika och gick en lång promenad på isen och även genom stan. Vädret har varit jättefint idag. Ikväll har vi tänkt att äta middag på Pastabacken och sedan resten av kvällen får vi se vad vi hittar på!


Torsdag

Dagen i Arvidsjaur har varit ganska seg. Men nu vet man lite hur det funkar under UF mässan. Jag håller just nu på att städa mitt rum samtidigt som jag tittar på Sofias änglar. Imorgon börjar klockan 10.05, skönt med lite sovmorgon.


21 mars

Godmorgon! Sitter just nu på bussen på väg mot Arvidsjaur. Ska dit med klassen och kika runt på UF mässan som pågår där. Nästa år tror jag att vi ska vara med. Ha en bra dag allihopa!


20 mars

Dagen har bestått av praktik från 9.00-15.30. Innan jag tog bussen hem gick jag och solade. Jag har inte solat på en månad så ser ut som en tomat i ansiktet haha. Nu ska jag äta middag och sedan bara ta det lugnt hela kvällen!


19 mars

Idag vaknade jag upp bredvid Jonathan. Vi begav oss till trafikskolan för riskettan som pågick i nästan 4 timmar. Det känns skönt att ha gjort bort det. När kursen var slut gick vi och åt lunch och efter det umgicks jag ett tag med han, Fredrik och Gustav. Slutade skoldagen 15.00. Ikväll har jag varit och kollat på LF tillsammans med Amanda, vilket var trevligt. Nu ska jag äta något och sedan krypa ner i sängen och sova!


18 mars

Idag har jag kört första körlektionen på trafikskolan. Det gick väl helt okej men det är jobbigt när man måste lära sig en helt nybil än vad man kört med tidigare. Slutade klockan tre idag. Jag ska snart ta bussen till Jonathan där jag spenderar natten. Imorgon ska vi på Riskettan klockan 7.45 så det blir att kliva upp lite tidigare imorgon!

17 mars

Jag och Jonathan hade en riktig myskväll igår med massage. Idag vaknade vi rätt sent, klockan var nästan halv ett. Men det behövdes en sovmorgon. Efter att vi ätit lunch tog jag bussen hem. Sedan följde jag med mamma till Storheden en sväng då jag även fick chansen att övningsköra dit. På tal om övningskörning så ska jag faktiskt på min första körlektion imorgon på trafikskolan. Det känns jätte nervöst men det går nog bra. Annars så börjar jag klockan 13.20 imorgon så det blir att köra innan det.

16 mars

Slutade klockan fyra igår. Åkte hem och duschade och sedan for jag till Jonathan och åt middag tillsammans med hans familj. Kvällen bestod av film och massa mys. Idag vaknade vi runt tio tiden, vi åt frukost och sedan tog vi oss ut på en promenad till stan där vi kollade när folk från Luleå gjorde världens största gilla tumme på isen. Efter det gick på en sväng på stan där vi även fikade. Annars idag har vi varit hos mig och ätit middag och nu är vi hos Jonathan igen. Ha en fortsatt bra kväll för det ska jag ha med min fina pojkvän!

14 mars

Igår bestod dagen av praktik och sedan efter middagen for jag till Jonathan. Vi såg en film och åt ost och kex. Somnade även bredvid honom. Jag kom ganska nyligen till älsklingen igen. Jag är helt slut i mina fötter efter att stå upp hela dagarna. Kommer nog sova gott inatt. Imorgon är det äntligen helg!


12 mars

Idag hade jag en lektion från 13.20-15.00. Innan jag for hem besökte jag gymmet en timme. När jag kom hem duschade jag och åt, sedan följde jag med Amanda och kollade när Samuel hade match, första slutspels matchen och de vann med 2-1. Nu ska jag ta och sova för imorgon börjar jag klockan 9.00 och praktiken är igång igen.


11 mars

Dagen har bestått av en friskvård hälsa lektion, en informationsträff på trafikskolan och sedan har jag pluggat lite teori. Jag ska försöka ta körkortet till den 5 juli eftersom de stänger då för sommaren. Jag ska snart krypa ner i sängen och kolla på tv. Imorgon börjar 13.20 igen vilket är himla skönt!


10 mars

Vaknade upp bredvid Jonathan imorse. Vi låg kvar och slöade i sängen ett bra tag innan vi klev upp och åt frukost/lunch. Efter det kollade vi lite på tv innan jag tog bussen hem. Jag ska göra en skoluppgift nu och sedan ta en dusch. Imorgon börjar jag klockan 13.20 så det känns bra, ingen söndagsångest här inte!

Lördag

Jag och Jonathan tog oss ut på en promenad i det fina vädret idag och sedan blev det middag på Donken. Jag ligger just nu och kollar på melodifestivalen medan min sociala pojkvän sitter och spelar.


9 mars

Hade en bra dag igår. Började skolan klockan 10.05, åt lunch på Waldorf med Jonathan, praktiserade till 16.00 och sedan for jag direkt till älsklingen. Vi gymmade, badade jacuzzi, såg film och hade det mysigt. Vi vaknade för två timmar sedan ungefär, skönt att sova ut. Inga planer för dagen, det blir iallafall att spendera dagen och natten här!


7 mars

Idag har jag varit min andra dag på Stadium. Jag är helt slut i benen och fötterna redan, det märks att man inte är van att stå en hel dag haha. Jag var hemma vid fem tiden idag, åt middag och sedan for jag in till stan och gymmade. Jag har precis lagt mig i sängen och ska sova nu. Imorgon är det en lektion plus praktik som gäller sedan är det helg! Jag far direkt till Jonathan när jag slutat och stannar där och har fredagsmys med honom.


6 mars

Vaknade upp hos Jonathan imorse, finns inget bättre än att sova bredvid honom. Jag började min första praktikdag på Stadium idag. Det kändes bra och var kul. Imorgon börjar jag klockan 9.00 och slutar 16.00. Så kommer det se ut varje dag från och med idag förutom fredagar då det blir 13.00-16.00. Nu ska jag ta en dusch och sedan krypa ner i sängen, är jättetrött.

leopard

Här får ni en bild på blusen jag köpte mig i måndags.
 
 

5 mars

Började skoldagen klockan 13.20 idag också och slutade 15.00. Väldigt skönt med sovmorgon. Efter skolan for jag och gymmade, jag har inte tränat på en månad så det kändes lite små tungt. Jag befinner mig just nu hos Jonathan. Får även sova bredvid honom inatt, mysigt. Imorgon börjar jag min praktik på Stadium. Det ska bli roligt faktiskt. Nu ska vi se film, hörs imorgon!

4 mars

Då var skolan igång igen. Jag hade en lektion idag som började klockan 13.20 och slutade 15.00. Innan jag tog bussen hem gick jag och köpte mig en blus som jag fastnade för när min moster hade köpt sig en sådan. Jag kan lägga ut en bild senare. Nu ska jag ta och plugga lite teori!
 
Förresten på bilden ser ni mitt fina halsband jag fick av min underbara pojkvän i födelsedagspresent! ♥

söndag

Jag kom precis ut ur duschen. Nu ska jag städa mitt rum och sedan bara njuta av sista lovdagen. Imorgon börjar jag klockan 13.20 och slutar 15.00. Nu till veckan kommer mitt schema bli super skönt. I fyra veckor har jag bara en lektion på måndagar och tisdagar och resten av dagarna är det praktik som gäller. Jag ska passa på att plugga teori till körkortet under dom här veckorna.

3 mars

Jag har inte haft tid till att blogga något under lovet. 
 
Ondag: Jag fyllde 18år! Vaknade upp hos Jonathan sedan for vi hem till mig och fikade tårta. Sedan blev det middag på O'learys tillsammans med Jonathan, Amanda, Mikaela och Jonas. Som ett bra avslut på dagen sov jag hos min fina pojkvän. Jag hade en jättebra födelsedag och fick även väldigt fina presenter också.
 
Torsdag: Vaknade upp hos Jonathan. Vi tog det bara lugnt hela dagen och gjorde middag hemma hos honom. Sedan åkte vi till mig. Mina släktingar kom hit och fikade och firade mig. Sen avslutade vi kvällen i sängen framför en film innan vi somande.
 
Fredag: Jag och Jonathan åkte till Boden och badade på Nordpoolen. Sedan åt vi tacos till middag tillsamans med min familj innan vi tog bussen till honom. Där vi myste framför en film innan vi somnade bredvid varandra.
 
Lördag: Vi sov ganska länge och bara slappade hela dagen. Sedan for vi till mig och lagade middag. Kvällen spenderades i soffan med massa onyttigheter och film. Det blev ganska sent innan vi somnade, den var väl runt tre tiden skulle jag tro.
 
Idag har jag pussat på min fina innan han for hem och sedan har jag hunnit övningsköra lite tillsamans med pappa.