31 december

Idag är det nyårsafton och det kommer firas med mina vänner! Först middag hos Mikaela tillsammans med hon, Amanda, Carolin, Samuel och Jonathan. Sedan blir det fest resten av kvällen, kommer befinna mig i stan vid tolv slaget. 2012 har varit ett bra år men 2013 ska bli ännu bättre. Jag hoppas allihopa får en riktigt bra nyårsafton! ♥
 

Snygga killen i Pearl harbor


30 december

Igår gjorde jag inget speciellt på dagen. Efter middagen for jag och mamma ut och övningskörde lite. Sedan kollade jag på filmen Pearl harbor, älskar den filmen. En kille som är med i filmen är sjukt snygg också. Idag har jag och Amanda besökt solariet och sedan har jag bara tagit det lugnt resten av dagen. Imorgon är det nyår och tror det kommer bli superkul!


29 december

I torsdags följde jag mamma och syster och kollade på tapeter, köpte mig även ett par nya täckbyxor. Efter middagen åkte jag in till stan och fika tillsammans med några fina tjejer från klassen sedan gick vi hem till Lisa och pratade och hade det trevligt. Igår spenderade jag och Amanda förmiddagen i Måttsund där vi åkte slalom. Första gången i vinter men det var dock väldigt kallt så blev inte så många åk. Sen kom mormor och morfar hit på middag. Efter jag ätit åkte jag, Amanda och Mikaela och handlade till nyår. Sedan for vi till Mikaela där vi åt ost och kex och spelade spel. Mysigt!


27 december

Spenderade dagen på stan igår tillsammans med Mikaela och Amanda. Mellandagsrean har satts igång och hittade faktiskt en väst som jag köpte. Sedan fick en halsduk även följa med hem men den var dock inte på rea. Jag har just fixat klart mig och ska ta något att äta nu sedan ska jag följa med mamma och kolla på tapeter. Ikväll ska jag fika på Friends med några tjejer från klassen. 
 
 

Godnatt

Jag har just tagit på mina nya sovshorts och linne och borstat tänderna. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Imorgon blir det att kliva upp lite tidigare för jag ska åka in till stan tillsammans med Amanda och Mikaela. Det kommer nog vara mycket folk imorgon på stan eftersom det är mellandagsrea. Här får ni en bättre bild på mina söta shorts, godnatt!


juldagen

Idag är det juldagen och jag har bara varit hemma hela dagen och tagit det lugnt. Ikväll var det Victoria secret fashion show på tv. Jag blir deprimerad över hur snygga de är. Adriana och Miranda är galet fina. Hade inte tackat nej till deras utseenden precis. 
 

mina julklappar

+ pengar, en tröja och prenumeration på veckorevyn. 

25 december

Jag hade aldrig tid till att blogga något igår eftersom det var julafton och spenderade den i Boden med släkten. Vi åt mat, fikade, öppnade paket, spelade spel och hade det trevligt. Jag fick även bli sminkad av min minsta kusin haha. Jag hade iallafall en jättebra julafton och blev väldigt nöjd av alla fina paket. 

söndag

Hej! Jag har inte haft något speciellt att blogga om de senaste dagarna. Igår for jag in till stan och solade bara för att jag inte hade något bättre för mig. Jag höll dock på att frysa ihjäl till och från bussen. Det har varit ungefär -30° i två dagar nu. Läskigt kallt. På kvällen kollade jag på Hamilton 2 med familjen, en sevärd film faktiskt. Idag har jag varit en sväng och handlat lite små saker, slagit in de sista paketen, städat och sedan bara myst hela kvällen tillsammans med mamma och syster. Vi har kollat på en julkonsert som var på tv och även spelat bingolotto. Kändes lite pensionärs varning haha men det är som en liten tradition med uppesittarkväll. Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och sova så man är pigg imorgon. Jag ska fira min julafton i Boden hos min mormor och morfar. 
By the way, tänker aldrig mer spela bingolotto man tror att man ska vinna men händer aldrig. 

Varmt och skönt idag


young girls

 

21 december

Fyfan vad jag har haft ont i magen inatt! Vet inte vad det var, var nära flera gånger på att ropa efter mamma eller pappa men jag hade så ont så jag inte orkade prata. Somnade och vaknade flera gånger. Det var tänkt att jag skulle på stan idag med Amanda, Mikaela och Matilda men kände att jag borde vila istället. Nu känns det faktiskt bättre, tur det. Ikväll kommer Amanda hit och fredagsmyser med mig. 

20 december

Kom till skolan idag och hade inga lektioner men som tur var det julshow på skolan så då kikade vi på den. Efter det gick jag, Lisa, Lisette och Kosso och åt lunch på stan. Sedan tog jag bussen hem till Amanda. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och fika. Ska ta ett varmt bad och bara njuta av att det är två veckors lov nu. Ikväll kommer jag och Amanda befinna oss på Sundishallen där det kommer vara julbasket, blir nog trevligt!


Sitter och tittar på bilder från när min katt nyligen hade kommit till oss. Innan vi köpte honom visste jag inte att man kunde ha så mycket kärlek till ett djur. Älskar honom. 

onsdag

Ska köra lite styrkeövningar här hemma. Sedan ta en lång dusch och göra det som ni ser här ovanför. 

19 december

Inatt har jag sovit 11 timmar, så himla skönt känner mig som en ny människa. Jag har hunnit med att städa, skotta och slagit in paket idag. Ska snart ta och äta middag. Bjuder på en bild från i sommras! 

 

 


18 december

Skoldagen har bestått av kollat på film och samhälls redovisning, slutade halv två. När jag kom la jag mig i sängen och sov ett tag. Jag har varit sjukt trött dom senaste dagarna, det känns verkligen bra med lov snart. Ikväll har vi klätt granen här hemma som ni ser på bilden. Jag tycker det är så mysigt med julgran! Imorgon är jag förresten ledig. Jag tänker sova ut och bara ta det lugnt hela dagen. 

Hade inte tackat nej till någon av dessa

 
Daniel Wellington
 

17 december

Jag har sovit sjukt dåligt inatt, ingen aning varför men hade svårt att somna och vaknade flera gånger under natten. Men som tur var hade jag sovmorgon till klockan 11.15 idag. Åkte till skolan och skrev ett prov och sedan tog jag bussen hem igen. Skönt! Ska ta en powernap nu för det känns som ögonlocken kommer att fara igen när som helst haha.  
 
 

16 december

Tredje advent idag, det börjar närma sig julafton nu. Idag har jag pluggat till ett idrotts prov som ska skrivas imorgon och umgåtts med en person. Jag ligger just nu i sängen och tittar på tv, jag hade tänkt kolla på Solsidan men det var tydligen Jul med Ernst itstället. Det kanske var sista avsnittet av Solsidan förra veckan, någon som vet? 

Lördag

Ligger i soffan och tittar på någon film som går på tv. Tror jag ska ta och krypa ner i min renbäddade säng snart, det bästa som finns! Imorgon måste jag plugga och sedan får jag även besök av en person.


15 december

Jag har inte gjort något alls idag, bara varit hemma. Amanda och hennes familj är här på middag eller Amanda har nyligen farit för hon skulle iväg på fest men jag kände mig inte speciellt sugen på det så stannade hemma. Ska äta efterrätt nu!

grym på sjunga


14 december

Jag har ju som sagt varit ledig idag vilket har varit väldigt skönt! Vaknade utvilad, duschade och fixade mig lite sedan tog jag bussen till stan. Där mötte jag upp Amanda, vi tänkte gå och kika lite i affärer men det blev att vi gick och fikade istället. Sedan blev det fika med en annan person och även en sväng på stan också. Mycket fika idag haha. När jag kom hem blev det tacos till middag och resten av den här kvällen kommer spenderas här hemma kanske framför en film.

-

Ligger i sängen och tänker på lite allt möjligt. Det är alltid på kvällarna när man lagt sig i sängen alla tankar kommer fram. Jag måste säga att jag är så himla glad att jag har så fina vänner, familj, klasskompisar. Utan de vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Man ska vara glad för det man har och ta hand om det. Livet är som en berg och dalbana men alla har perioder då det känns extra bra!


13 december

Lucia idag. Skoldagen har varit helt okej, slutade hyfsat tidigt också. Kvällen har inte varit speciellt händelserik. Imorgon är jag ledig så det blir en extra lång helg, väldigt skönt. Imorgon har jag planerat att gå en sväng på stan med Amanda och sedan fika med en kille.

12 december

Skoldagen har rullat på bra idag. Var hemma vid tre tiden. Det har kommit rätt så mycket snö nu så skottade gården när jag kom hem. Sitter just nu och pluggar till ett idrotts som är på måndag. Jag är så himla skoltrött just nu, behöver lov. Idag är det förresten en lite speciellt dag, den 12/12 2012 hehe.


Sant haha


måndag

Idag blev det en kort dag i skolan. Började som sagt 11.15 och fick sluta 13.00. Det var på grund av att jag hade gjort klart ett arbete som skulle lämnas in och nu är jag klar med den kursen. Jag har hjälpt till att dammsuga här hemma, tränat lite och kollat i skolkatalogen som kom idag. Alltså varför ska man alltid vara så jäkla ful varje år, seriöst hur lyckas man alltid se ut som ett mongo haha. Jag tror inte jag är ensam om att tycka det. Jag ska ta och hoppa in i duschen nu och sedan plugga lite.  

10 december

Godmorgon. Måndag idag, det enda som är positivt med den dagen är att jag börjar klockan 11.15. Jag har nyss ätit szechuan kyckling till frukost/lunch. Ska ta och borsta tänderna nu och sedan börja gå mot bussen. Jag har idrott första lektionen idag, tummen upp för det. 

andra advent

Andra advent idag, nu är det inte speciellt länge kvar till jul. Jag har gjort ett hemprov idag, skottat snö, kollat på Solsidan, Hellenius hörna och tränat lite här hemma. Jag kom nyss ut ur duschen ska ta och äta varma mackor som mamma har gjort och sedan krypa ner i sängen. Ska kika lite i tidningen jag fick med när jag beställde min klänning från Nelly. Imorgon är det skola igen.. men bara två veckor kvar nu tills det är lov så det är bara att kämpa!

let her go

Amanda tipsade om en bra låt, fastnade för den direkt!

9 december

Igår var en väldigt bra dag. På förmiddagen åkte jag tillsammans med Amanda, Mikaela, Carolin och Elin till O'learys och bowlade (andra gången för mig den här veckan haha). Efter det for vi hem till Amanda där vi gjorde god middag och spelade spel. Sedan där runt tio tiden begav jag och Amanda oss till Arish där även Chaho var. Var väl där en timme ungefär sedan for vi till O'learys men det var så himla lång kö så vi åkte till The corner istället. Blev en trevlig kväll!

nytt

Sista bilden är på min klänning jag beställde förra helgen som kom idag, blev faktiskt rätt nöjd! Den är dock mycket snyggare i verkligheten.

två bilder från bowlingen


7 december

Jag har verkligen inte haft med att blogga något i veckan. Jag har haft fullt upp med att plugga. Det är rätt mycket som ska göras i skolan nu innan jullovet. Men kan skriva lite om gårdagen. Efter lunch befann jag mig tillsammans med de i min klass på O'learys för lite bowling. Det var kul för jag har inte bowlat på flera år men det visades också i resultatet sedan haha. Nu är det äntligen helg, jag är sjukt trött så ser fram emot att sova ut imorgon. Gick på stan en sväng med Lisa och Julia efter skolan, köpte mig nya underkläder och en tröja. Kan visa tröjan senare. Innan jag tog bussen hem lunchade jag på Dagobert med Lisa, Linnea och Kosso. Nu ska jag skriva klart en rapport så slipper det bli så mycket plugg resten av helgen.  

victoria´s secret show

Så grymt snygga tjejer! Man får nästan lite dåligt självförtroende av att kolla på videon.

-

Jag har alltid varit rätt svag i mina armar men nu jäklar ska det bli ändring på det! Tog fram handlarna och skivstången när jag körde lite styrkeövningar. Jag brukar oftast träna mage, rumpa och ben men det är ju bra med lite variation. Ska ta mig något att äta nu och sedan krypa ner i sängen och sova.


4 december

-20° ute idag, det börjar bli riktigt kallt ute nu. Fryser nästan ihjäl när man ska gå till bussen på morgonen. Slutade tre idag. Jag gick på stan en sväng med Lisa innan jag åkte hem. Sitter just nu och pluggar som vanligt. Tror jag ska ge mig nu och ta och träna lite här hemma med styrkeövningar. Känns som det behövs efter allt fika i helgen som varit haha.

Måndag

Övningskört två gånger, pluggat, promenerat och solat med mamma är vad jag har gjort idag. Jag har nyss kommit ut ur duschen, nu ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa Tyra Sjöstedts bok.


så jäkla söta


3 december

Så himla skönt att vara ledig idag! Jag kom just hem har varit och övningskört med pappa. Nu ska jag ta och plugga lite. Får se vad som händer senare idag.


Godnatt

Jag har nyss kollat på Beck med pappa, ska ta och tvätta bort sminket och det nu. Sedan blir det att krypa ner i sängen och kanske läsa lite om jag inte somnar direkt är jättetrött. Imorgon är jag förresten ledig vilket känns väldigt skönt!


söndag

Jag har bara varit hemma hela dagen eftersom min syster fyllde år idag. Känns som att jag har gått upp några kilo efter all tårta jag ätit haha. Jag har nyss kollat på Solsidan och Hellenius hörna. Nu börjar Beck så ska skynda mig ner till soffan. Men innan jag går bjuder jag två bilder från dagen på min söta kusin.
 
 

beställt en klänning till jul & nyår


2 december

Umgicks med famor och farfar och myste med Amanda igår kväll. Vi tittade på Sex and the city som gick på tv och fikade. Idag fyller min lillasyster 14år så det blir att fira henne med släkt och fika idag.

new

Köpte mig denna träningströja i veckan. Man kan både ha den när man tränar/springer samt under en tjockare tröja i vinter när man åker slalom. Gillar färgen också!  

lördag

Promenerat med mamma och övningskört är det jag gjort idag. Annars har jag bara tagit det lugnt. Jag håller just nu på att kolla runt på olika festklänningar, har fastnat för två stycken och med min beslutsångest kommer det väl sluta med att jag blir utan klänning på julafton och nyår.

1 december

Hej på er! Jag har inte haft tid att blogga på två dagar. Torsdag kväll åkte jag och Amanda och solade, sedan gick vi till Arish och hämtade en sak och var där ett tag. Jag tänkte fara hem sen men följde lite spontant med Amanda till Samuel och umgicks med de två och Jonathan. Igår var det fredag farmor och farfar kom hit igår och ska spendera helgen här eftersom min syster fyller år imorgon. Det blev en lugn hemma kväll igår. Fredagsmys framför X-factor med marängswisch. Det har förresten börjat bli rätt kallt ute nu -12 idag. Men jag undrar vart snön är?