onsdag

Var hemma runt tretiden idag. Sov en timme och när jag vaknade hade mamma varit och köpt mat från Donken, tjockt men gott. Kvällen har bestått av att julpynta lite här hemma. Inte med tomtar och sånt men stjärnor och lite sånt mysigt nu till advent. Väntar på att duschen ska bli ledig sedan blir det att krypa ner i sängen och sova.

28 november

Godmorgon! Kämpade mig upp ur sängen imorse är riktigt trött idag. Är just nu i skolan och har näthandel. Slutar strax efter två idag, hörs då.


.


27 november

Idag kände jag mig piggare så blev skola för mig. Började dagen med prov i personlig försäljning, det känns som det gick rätt bra ändå men får väl vänta till resultatet kommer. Sen jag kom hem har jag tillbringat all tid till att plugga. Jag har nyss skrivit klart en examination på ekonomi som ska vara inne på fredag så det känns väldigt skönt att ha gjort bort det. Jag har även hunnit att plugga till religions provet som är på fredag. Ger mig en high five till mig själv haha! Nu ska jag ta och göra lite styrkeövningar och sedan ta en dusch. Hörs imorgon.
 
 
 
 
 

snygga fest klänningar


26 november

Jag blev hemma från skolan idag, vaknade upp med feber och väldigt ont i huvudet. Jag har sovit och pluggat till personlig försäljnings provet som är imorgon. Ska äta middag nu hörs senare.


25 november

Dålig uppdatering här på bloggen. Igår spenderade jag dagen på stan tillsammans med mamma. Vi köpte presenter till min syster som fyller år nästa vecka. När vi kom åkte jag och Amanda till Mikka och åt middag och hade det trevligt. Sedan for de vidare på fest medan jag valde att åka hem för en lugn kväll istället eftersom jag varit lite små sjuk. När jag kom hem kollade på jag en film med familjen. Cockpit, länge sedan jag såg en sådan dålig film haha. Idag har jag sovit ut, pluggat och läst ur Vecko revyn som jag lånade av Mikka igår. Ska ta en dusch nu och resten av kvällen kommer jag spendera framför tvn.

snygg tröja från chicy


.

önskelista
 

23 november

Stannade hemma från skolan idag. Jag har fått feber och huvudet håller på att sprängas. Jag som hade sätt fram emot att fira Lisa och Linnea ikväll, men otur som jag har blir det inte av. Jag ligger just nu i soffan och tröst äter godis och läser ur Tyras bok.
 

dagens

Byxor Dr.denim / Skjorta H&M / Klocka Ur&penn / Armband Thomas sabo

twilight

Breaking Dawn Part 2 var hur bra som helst, väldigt fin film! Renesmee var hur söt som helst också. Om ni inte har sätt den så borde ni gå och se den. Jag har haft en bra torsdags kväll tillsammans med fina Amanda ♥. 

22 november

Jag trodde jag hade fått magsjuka imorse mådde så sjukt illa när jag kom till skolan men som tur var gick det över. Var hemma runt tre tiden idag skulle egentligen ha gått till halv fyra men vi fick sluta tidigare. Ikväll ska jag gå på bio tillsammans med bästis och se nya Twilight filmen. Jag har längtat att få se den, tror den är jättebra! Måste skynda till bussen nu.

21 november

Denna onsdag har rullat på väldigt bra. Slutade klockan två vilket var väldigt skönt. Jag och Lisa gick på stan en sväng. Köpte mig ett vanligt vitt linne och en skjorta. Jag får se om jag behåller skjortan eller inte. Kvällen har bestått av plugg eftersom två prov ska skrivas nästa vecka. Personlig försäljning och religion. Nu ska jag ta och göra lite styrkeövningar innan jag hoppar in i duschen.
 

dagens

T-shirt Gina tricot / Jeans Jc / Ring norbottensring / Klocka Ur&penn

20 november

Jag har varit sjukt trött hela dagen idag. Så koncentrationen har inte varit på topp på dagens lektioner. Det känns som jag håller på att bli sjuk också, har fruktansvärt ont i huvudet och känner mig nästan febrig. Jag får inte bli sjuk nu för vill kunna vara med på helgens planer. Just nu håller jag på med en skriftlig rapport i inköp och när jag är klar med den så ska jag ta kolla på dom två senaste avsnitten av Portkod 1321. Jag vet inte varför jag ser det för det känns som en b-serie men samtidigt när man börjat se vill man fortsätta haha. Jag har tyvärr ingen bild att bjuda på så får bli en låt!
 
 

swedish house mafia

Jag är verkligen jätte jätte avundsjuk på alla som ska ska till Stockholm och se Swedish house mafia! De hade varit sjukt kul att få se dom. Jag hade gjort vad som helst för att åka dit. Det är tråkigt att det är sista turnén de gör.

19 november

Bra start på en ny vecka. Hade sovmorgon till 11.15 och första lektionen hade vi idrott och efter det svenska. Slutade runt halv tre. Innan jag tog bussen hem gick jag och köpte en julklapp till pappa. Det kanske är tidigt att redan börja köpa julklappar, men jag tycker det är skönt att ha gjort bort det. Jag nyss städat mitt rum, nu ska jag ta och göra lite styrkeövningar och sedan hoppa in i duschen.

söndag

Hemma från Boden nu, fikade och firade Hilda. Jag hann även övningsköra en bit på väg dit och hem. Men är inte riktigt så säker än att jag vågar köra på 90väg osv. Jag ska ta och plugga lite nu och senare ikväll blir det att jag garva åt solsidan!

18 november

Somnade i soffan rätt tidigt igår. Jag är sällan uppe sent på helgerna men det är rätt skönt tycker jag för då sover man inte bort dagarna. Jag har nyss sköljt ut andra toningen för den här helgen. Jag fick för mig något igår att jag ville testa tona lite åt det röda hållet men ändå ha kvar min bruna hårfärg. Det såg förjävligt ut enligt mig för färgen fastande bara högst uppe på huvudet av någon anledning. Jag tror det kan bero på att den förra toning jag haft hade försvunnit mest där. Men som tur var hade mamma den toningen jag haft tidigare hemma så nu är det snyggt igen. Fast dock skimrar det lite i rött fortfarande. Idag fyller Hilda min kusin 7år så vi ska fara dit om en timme och fira henne!
 
 

Lördag

Vaknade runt elva tiden idag. Sedan kom min kusin Hilda hit och spenderade dagen så var barnvakt åt henne. Så gullig unge. Ligger i soffan och tittar på Sommaren med Göran som är på tv nu, haha lite små kul film.


Två favoriter från x-factor

Malcolm%20Brandin%20-%20Jag%20saknar%20dig
 
 J.E.M.%20-%20Bob%20Marleys%20Turn%20your%20lights%20down%20low

Dagens

Byxor Gina tricot / Tröja Cubus / Klocka Ur&penn

victoria secret

Amanda kom hem från London för två veckor sedan och söt som hon är fick jag denna av henne. En body loition från Victoria secret. Luktar super gott! Jag har tre stycken där ifån sen tidigare och älskar verkligen dom.

16 november

Skoldagen har bestått av ett religions prov och en samhälls redovisning. Halv tolv tog jag helg. Innan jag tog bussen hem gick jag och köpte årets första julklapp. Ikväll blir det fredagsmys här hemma framför X-factor. Jag älskar fredagar, lugnt bästa dagen i veckan.

följ mig på twitter

Jag har inte nämt att jag följde strömmen och skaffade mig twitter i veckan! Fattar dock inte speciellt mycket haha. Jag heter iallafall @jjohannaohlson.

religion

Som skrev jag skrev tidigare så har jag prov i religion imorgon, på kristendomen. Det är så jobbigt att plugga när det är något man tycker är totalt ointressant. Men jag har läst igenom det nu och det får räcka, får väl hålla tummarna att det går bra imorgon. Nu ska jag ta en dusch och sedan krypa ner i sängen och sova.

Zlatan ibrahimovic

Förresten ni missade väl inte matchen igår, Sverige-England! Zlatan gjorde alla fyra målen när Sverige vann premiärmatchen på Friends Arena mot England med 4-2. Det var helt sjukt och inte nog med det sista målet var en cykelspark också.

15 november

Hej! Jag har inte haft orken att blogga i veckan. Men nu ska det bli ändring på det! Dagen har då rullat på bra idag, vi fick sluta tidigare till och med. Julia har varit gullig och hjälpt mig med min blogg lite grann också, sitter nu och försöker fixa lite små saker själv men är inget större proffs på det kan jag då säga. Måste sätta igång och plugga snart för det är prov i religion imorgon. Inte mitt favorit ämne precis.

Tisdag

Kom hem från skolan runt fyra tiden idag. Åt middag och sedan for jag en sväng till storheden med mamma och köpte en present till min kusin som fyller år på söndag. På vägen hem övningskörde jag även lite grann. Första gången jag körde när det är mörkt ute hehe. När jag kom hem tog jag mig ett varmt bad. Ska ta och äta något nu och sedan krypa ner i sängen och sova.


13 november

Hejhej! Är i skolan just nu och har samhälls. Slutar vid fyra idag. Kvällen kommer spenderas med religions boken, prov på kristendomen på fredag. Skriver mer senare ikväll.

haha..


12 november

Skoldagen har bestått av massage på idrotten och en svenska lektion. När jag kom hem idag så låg min bok jag har beställt där! Tyra Sjöstedts bok, ska bli kul att läsa den. Ikväll har jag pluggat, städat och kollat på Fotbollsgalan. Mina ögon svider av trötthet nu så ska ta och sova. Godnatt!


Söndag

Det har inte hänt något speciellt idag, dagen har varit rätt tråkig. Antar att alla har firat sina pappor idag men eftersom pappa är borta en vecka och jobbar så blev det inget firande här hemma. Jag blir så deprimerad av vädret också, snön försvann lika fort som den kom och regnet öser ner nu. Kvällen kommer spenderas framför tvn, Solsidan och Beck.


11 november

Spenderade som sagt fredags kvällen i Boden och även förmiddagen igår. Igår kväll hände det inget speciellt, jag låg i soffan hela kvällen framför tvn. Sitter just nu och tittar på reprisen från X-factor. Idag är det farsdag så avslutar med en bild på mig och världens bästa pappa, jag älskar dig! ♥

9 november

Fredag och helg det känns bra. Slutade tidigt idag strax efter elva. Så jag har hunnit duscha och tagit det lugnt här hemma. Ikväll blir det att åka till Boden och spendera kvällen där.
 
 

8 november


6 november

Jag har varit kass på att blogga nu på sistone. Men jag har iallafall haft ett bra lov men slutade dock lite mindre bra. Nu har skolan satts igång igen och allt rullar på som vanligt. Känner mig less och trött hela tiden. Jag hade mer än gärna velat åka bort någonstans en vecka eller så, helst utomlands. Sitter just nu och skriver en insändare som ska in den här veckan måste även påbörja en fönsterskyltning också. Jag har tyvärr inga bilder att bjuda på.

.


-

black
 

ny peplum topp


2 november

Gick som sagt på bio igår, Skyfall var hur bra som helst! Ni som inte har sätt den och gillar action/thrillers måste se den. Jag vaknade för en timme sedan ungefär, ska ta mig något att äta nu. Inga planer för dagen, tror det blir en rätt lugn dag för mig.

1 november

Har nyss ätit middag och nu blir det bio med mamma och syster. Vi ska se Skyfall, nya Bond filmen. Trevligt!