någon som vill köpa en skinnjacka?

 
Jag köpte den här skinnjackan förra året på JC och säljer den nu för 300kr. Jackan är inte gjord av äkta skinn och har storleken xxs. Jag tycker den är ungefär som en xs i storleken. Är någon intresserad så hör av er till mig. Antingen på min facebook eller på min mail: [email protected]

26 februari

 
Jag spenderade dagen på stan igår tillsammans med mamma och pappa. Jag fick mig några fina presenter eftersom jag fyller år imorgon. Jag for även till Ninas trafikskola och bokade in mig där. Första informationsträffen blir på måndag redan. Idag har vädret varit super bra, solen har skinit och det har varit 8+ ute. Jag har suttit ute i solen och läst Veckorevyn och gått en promenad. Det kändes verkligen som vår idag! Nu ska jag ta mig en dusch och sedan fixa mig. Ikväll far jag till Jonathan och spenderar kvällen och natten där, mysigt.

söndag

Kom precis hem från att ha varit och övningskört med mamma. Nu ska jag se en film tillsammans med familjen. En oväntad vänskap blir det att se, jag såg den för en vecka sedan ungefär och det är en riktigt bra film. Imorgon blir det att fara till stan med mamma. Jag ska bland annat boka in mig på en trafikskola och även kolla på en jacka.

24 februari

I fredags for jag och åt middag hos Jonathan och spenderade även natten där.  I lördags vaknade vi upp vid tolv ungefär, duschade och fixade oss. Sedan gick vi och åt lunch på max. När vi kom tillbaka kom Fredrik ett tag och umgicks med oss innan jag och Jonathan tog bussen till mig och åt middag. Amanda och hennes familj var här på middag också. Lite senare efter vi ätit åkte vi hem till Jonathan igen där vi bara tog det lugnt. Jag fick även sova bredvid min fina en natt till. Idag har jag varit ute och gått en promenad på isen tillsammans med Amanda eftersom det har varit så fint väder idag. Ikväll blir det att ta det lugnt här hemma bara. Jag har blivit super förkyld, usch less på att vara sjuk vill kunna träna igen.  

21 februari

Skoldagen bestod av ett prov i inköp & varuhantering, svenska lektion och information till praktiken. Slutade iallafall vid ett tiden istället för kvart i fyra. När jag kom hem la jag mig i sängen och sov i två timmar, kändes väldigt behövligt. Ikväll har jag pluggat hela kvällen och känner mig helt slut i skallen. Det kommer verkligen bli underbart skönt med sportlov imorgon! Bjuder på en gammal bild.
 
 

20 februari

Hej! Imorse var det sjukt jobbigt att kliva upp ur sängen både pågrund av att jag var trött men mest för att jag ville ligga kvar bredvid älsklingen. Tog mig iallafall till skolan och fick veta att vi bara hade en lektion idag så det var väldigt skönt. Jag är hemma nu och pluggar eftersom jag har prov i inköp & varuhantering imorgon plus några inlämningar som ska in i veckan. Det är bara att kämpa på med alla skolarbeten nu för snart är det äntligen lov!

19 februari

Skoldagen har rullat på bra idag. Skrev provet i praktisk marknadsföring och får väl hoppas att det gick bra. Efter skolan for jag tillsammans med Erika, Amanda och Nelly till Coop Arena och lämnade några cvn till sommarjobb. Vi får väl hoppas att man får sig ett också! Jag sitter just nu och pluggar lite och snart kommer min fina som jag kommer få spendera natten med ♥
 

18 februari

Jag började 11.15 idag vilket var skönt. Skoldagen bestod av två lektioner, var hemma vid halv fyra. Kvällen har bestått av plugg till ett prov jag har imorgon i praktisk marknadsföring, tror det mesta sitter nu. Jag och mamma har även varit och solat. Det var hur skönt som helst, det var rätt länge sedan jag gjorde det sist också. Jag håller just nu på att skriva ut några cvn som jag imorgon ska åka med till Coop Arena tillsammans med Erika och Amanda. Det är "Sommarjobbens dag" och flera olika företag kommer finnas där så man har chansen att söka sig ett jobb.

17 februari

Vid tre tiden igår kom jag till Jonathan. Vi gick till Fredrik och fikade och lämnade en present eftersom han fyllde 18 igår. Sedan for vi in till stan och åt middag på Waldorf som vi egentligen skulle ha gjort på alla hjärtans dag. Efter det for vi hem till honom och badade myste på. Fick även sova bredivd min fina. Jag ska väl hem om en timme eller så och sätta igång och plugga eftersom att jag har ett prov på tisdag.

i want it

.
 
.

15 februari

Jag fick jobba hemma idag så slapp gå till skolan för en lektion, skönt. Hitills idag har jag hunnit städa mitt rum, målat naglarna och även pluggat lite. Nu ska jag ta och göra mig lite lunch och sedan se något avsnitt av O.C. Jag har sätt den serien tidigare men den är så himla bra så har börjat se den igen!

14 februari

Glad alla hjärtans dag allihopa! Idag är det tredje dagen jag är hemma från skolan och idag mår jag faktiskt hyfsat bra ändå, mycket piggare än vad jag var igår. Jag ska inte göra något speciellt idag förutom att kolla på O.C och äta geléhjärtan, älskar dom haha. Det känns lite tråkigt att vara sjuk på alla hjärtans dag när jag och Jonathan hade tänkt gå ut och äta middag idag, men det går ju inte så det får bli på lördag istället.

the intouchables

Såg nyss klart en fin film, The intouchables. Jag har länge velat se den filmen så nu när jag legat hemma hela dagen passade det bra att kolla på den. Den var verkligen lika bra som alla pratat om den, ni som inte har sätt den borde ta och göra det!  

13 februari

Vaknade upp med 39,5 graders feber igår. Var så konstigt för var pigg dagen innan. Men det verkar gå någonting nu eftersom det är så många som är sjuka. Så jag spenderade dagen i sängen. Kunde inte äta på grund av illamående av febern och kunde knappt gå. Kände mig mer död än levande, usch. Men idag mår jag faktiskt bättre och hoppas jag är helt pigg imorgon då det är alla hjärtans dag. För då ska jag och min fina pojkvän äta middag på Waldorf och mysa. Bjuder på en bild från i måndags.


söndag

Jag känner mig rätt nöjd just nu. En rapport och min del av ett grupparbete är äntligen klart. Nu ska jag ta en dusch och sedan krypa ner i sängen och kolla på en film. Imorgon börjar jag klockan 11.15 och slutar 15.00 helt okej dag ändå.

10 februari

Igår vid fem tiden övningskörde jag till Jonathan där jag åt jag middag och hade det trevligt. Jag kollade på melodifestivalen medan han pluggade och sedan gick vi på bio och såg filmen Ego. Tummen upp för den filmen! Sedan for vi tillbaka till honom och myste, sov även där. Nu ska jag äta middag och sedan kommer jag spendera kvällen med massa plugg.

 


8 februari

Äntligen helg! Började 10.05 idag och hade bara en lektion vilket var väldigt skönt. Vi fick testa på ett efit pass på våran hälsa friskvård lektion. Både kul och jobbigt var det! Ligger just nu i ett varmt skönt bad. Ikväll ska jag bara ta det lugnt här hemma och mysa med familjen.


7 februari

Igår hade jag bara en lektion så slutade klockan tio. Åkte då direkt till gymmet tillsammans med Lisa och Kosso. Gymmade i två timmar och det känns verkligen idag kan jag då säga. Träningsvärk i magen och armarna! Efter middagen kom Jonathan hit, vi kollade på en film och tog det lugnt bara. Jag fick även sova bredvid honom, mysigt. Idag har jag varit ledig och suttit och pluggat hela dagen inte det roligaste man kan tänka sig göra en ledig dag precis.
 

Tisdag

Skoldagen har bestått av tre lektioner och lunch på Max tillsammans med Lisa och Julia. Jag har även fixat klart allt till min praktikplats nu. Så nu är det bara att vänta till vecka 10 då fyra veckors praktik börjar. Var hemma vid två tiden idag, la mig i sängen och sov någon timme. Ikväll har jag pluggat och bara tagit det lugnt. Imorgon har jag två lektioner bara och slutar vid tolv, underbart!


Måndag

Långfärdsskridskor och en teater om alkohol och droger har min skoldag bestått av. När jag kom hem skottade jag gården och gjorde lite mat innan jag begav mig till gymmet. Ligger just nu nyduschad i sängen och läser. Ska snart ta och sova.

 


4 februari

Godmorgon! Jag har precis gjort mig en god smoothie. Börjar klockan 11.15 idag, det måste vara det bästa med måndagar. Jag har bara två lektioner, idrott och hälsa friskvård. Vi ska åka långfärdsskridskor på idrotten och på hälsan ska vi på en teater. Skön dag!

 


3 februari

Min helg har varit super bra! I fredags blev det middag, jacuzzi bad och mys tillsammans med en fin. Jag var hemma vid ett tiden igår. Jag och mamma for en sväng till storheden för att hon skulle lämna igen något. Jag passade då på att övningsköra fram och tillbaka. Lite senare efter middagen kom Amanda och Samuel och hämtade upp mig med bilen eftersom Samuel har tagit körkort. Vi for en sväng till Skurholmen och även stan. Idag har jag hitills hunnit med att köra lite och nu sitter jag och skriver på en rapport som handlar om kost.

1 februari

Det har varit så himla skönt att vara ledig idag. Vaknade utvilad, duschade och åt frukost sedan for jag in till stan och klippte mig. Blev inte så jätte stor förändring men ville bara ta bort det nötta och fräscha till det. Jag ska snart bege mig till en fin kille och ha fredagsmys som jag även spenderar natten hos.