28 juni

Dom senaste dagarna har bestått av jobb och sedan har jag umgåtts med min fina pojkvän. Idag har jag varit på Vårdcentralen och kollat mina ögon igen eftersom att det inte blivit bättre än, imorse kunde jag knappt titta på grund av att ögonen var så svullna, less. Jag och Jonathan har även hunnit gå på stan ett tag idag, kikade i affärer och fikade. Sedan for vi hem till mig och åt middag tillsammans med min familj. Nu ska vi kolla på film innan vi kryper ner i sängen och sover.
 
 

Ny parfym


24 juni

Solen skiner idag så min dag kommer att spenderas i solstolen! Ikväll ska jag jobba och sedan far jag och sover hos älsklingen.


34 dagar kvar tills jag och mitt hjärta åker till Turkiet


midsommar 2013

 
 
 
 
 
 
 
 

23 juni

 I torsdags var jag hemma från jobbet på grund av att mina ögon var alldeles svullna och kliade. Jag for till vårdcentralen och de sa att jag har blivit allergisk mot pollen. Nu har jag börjat använda ögondroppar så det har börjat bli bättre som tur är. Mot kvällen blev jag upphämtad av Jonathan och hans familj som jag sedan följde med till deras stuga. Vi spenderade midsommar där och kom hem idag. Vi har tagit det lugnt, ätit gott, plockat blommor, spelat kubb, åkt båt och haft det jättemysigt!

18 juni

Idag har dagen bestått av jobb från 11.30-16.00. Jag har precis städat mitt rum och gjort lite styrkeövningar. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kommer min fina pojkvän hit, han sover även med mig inatt.
 
Detta kom mamma hem med idag till mig, luktar såå gott!
 

sommar

 
 
 
 
 

17 juni

 Igår på eftermiddagen åkte jag till Jonathan. Vi kollade på film och bara myste hela kvällen sedan sov jag där. Idag vaknade vi runt halv åtta för att han skulle iväg och jobba och då for jag hem. Idag har jag har passat på att ligga ute i solen då den varit framme men nu på eftermiddagen kom regnet. Annars har jag fotat lite och bara tagit det lugnt. Jag har nyss ätit middag och nu ska jag ta och vila ett tag för jag ska iväg och jobba ikväll klockan 21.00-03.00.

två nya

 

15 juni

Idag vaknade jag utvilad vilket var super skönt och sedan har jag bara tagit det lugnt resten av dagen. Jag la mig ute i solen ett tag men sedan kom regnet. Ikväll blir det filmkväll tillsammans med min syster, men innan det ska vi göra tacos till middag.


14 juni

Idag har jag jobbat och sedan innan jag for hem gick jag på stan en sväng med mamma. Jag köpte mig ett linne och en klänning. Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Ligger i soffan och äter Yollibox samtidigt som jag läser Veckorevyn. Det känns väldigt skönt med helg nu efter en veckas jobb.


13 juni

Idag har jag haft en körlektion och sedan jobbat. Jag for direkt till Jonathan efteråt, vi duschade och sedan cyklade vi in till stan och åt middag på O'learys. Nu är vi hemma hos honom och ska väl ta och krypa ner i sängen och sova snart. Imorgon börjar jag jobba klockan 7.30.


12 juni

 
Vaknade upp bredvid mitt hjärta idag. Dagen har bestått av jobb från 9.00-16.30. Jag kom ganska nyligen till Jonathan. Vi ska inte göra något speciellt men däremot blir det en tidig kväll, jag har sovit alldeles för lite dom senaste dagarna. Imorgon har jag en körlektion på morgonen och sedan jobbar jag resten av dagen.

11 juni

Igår började jag sommarjobba på Sodexo på tågstationen. Det känns verkligen i kroppen att man inte är van att jobba, jag är helt slut. Igår kväll kom min fina pojkvän till mig. Vi firade 4 månader tillsammans ♥. Vi åt Ben&jerry och myste sedan sov han hos mig. Idag har jag jobbat från 9-16.30. Just nu är jag hos Jonathan och bara tar det lugnt, sover här inatt. Jag fick förresten en ny telefon idag eftersom att jag lyckades tappa ner min förra i toaletten, duktigt. Så nu är jag ägare till en iPhone 5!


9 juni

I fredags följde jag med Jonathan och hans familj till deras stuga där vi har spenderat helgen. Det är synd att det har regnat för det mesta men vi har haft det mysigt ändå. Vi har fiskat, åkt båt och bara tagit det lugnt. Hoppas det blir finare väder till midsommar då vi ska dit igen. Jag är hemma nu och ska äta middag och duscha senare far jag till älsklingen och sover. Imorgon börjar jag sommarjobba!


6 juni

Jag och Jonathan vaknade strax efter tolv idag vilket var skönt. Vi gjorde lunch tillsammans som vi sedan åt ute i solen. Sedan gick vi en promenad in till stan och på vägen hem gick vi förbi Ica och köpte mat till middagen. Sen åt vi grillat tillsammans med hans föräldrar, Josefine och Christoffer. Alltid lika trevligt! Nu är jag hemma och ska sova snart. Imorgon klockan 9.00 ska jag på informations möte på mitt sommarjobb. På eftermiddagen åker jag till älsklingens stuga där jag kommer spendera helgen.


5 juni

Vakande upp hos Jonathan imorse. Vi båda hade körlektion klockan 8.15 så det blev ingen sovmorgon direkt. Klockan 10.00 hade jag tillsammans med min klass en liten avslutning på Gültzaudden där vi spelade kubb och åt pizza och efter det tog jag äntligen sommarlov. Nu är jag hemma hos Jonathan. Ikväll har vi varit och kollat på hans syster Josefines skolavslutning och på vägen hem köpte vi med oss jordgubbar och lite annat gott. Så resten av kvällen ska vi bara ta det lugnt och njuta av att det är lov!


4 juni

Igår kom Jonathan till mig strax efter sju. Vi cyklade till Storheden och köpte Yollibox och Ben&Jerry och sedan for vi hem till mig igen och myste framför en film. Nu är vi hos Jonathan och ska äta middag och sedan ska vi gå mot stan och kolla på treorna när de kommer med sina bilar innan deras bal.


3 juni

Vaknade halv tio idag och sedan for jag till skolan för att göra en utvärdering av milen och sedan slutade jag. När jag kom hem la jag mig ute i solen. Just nu håller jag på att fixa mig lite samtidigt som jag pluggar körkortsteori. Snart kommer älsklingen hit också, han sover även med mig inatt. ♥

Cypern del 2


Söndag

La mig just i min renbäddade säng, älskar det. Imorgon har jag en idrottslektion klockan 11.15 och sedan är jag ledig resten av dagen, väldigt skönt. Nu ska jag ta och sova, godnatt!


Cypern del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 juni

I fredags efter skolan låg jag ute och njöt av det fina vädret och sedan efter middagen gick jag och Jonathan på bio och såg Baksmällan 3. Den var som alla andra filmerna väldigt rolig haha. När filmen var slut gick vi hem till honom och myste. Igår låg vi ute i solen, åt grillade hamburgare till lunch och på eftermiddagen tog vi en promenad till stan och köpte mjukglass och promenerade runt i stan ett tag. Sedan mötte vi upp Amanda och Samuel för middag på Waldorf. Efter vi ätit gick vi och satte oss på Friends ett tag innan jag och Jonathan gick hem till honom i regnet. Resten av kvällen såg vi film och myste innan vi somnade bredvid varandra. Idag har det inte hänt så mycket. Jag har varit en sväng och övningskört med mamma och nu ska jag ta en dusch och bara ta det lugnt resten av kvällen.