Onsdag

Gjorde nya naglar idag, även kosso. Blev jättenöjd dom blev mycket finare nu än sist. Efteråt mötte jag upp mamma och pappa så gick vi och åt lunch tillsammans och hann även gå på stan en sväng också. Befinner mig just nu i soffan och tittar på Rosa-bandet galan och senare blir det att kolla på en film som vi hyrt.


31 oktober

Godmorgon. När jag tittade ut genom fönstret nyss så ser jag att det snöar, glad jag är nu! Om en timme ska jag in till stan för att möta upp Kosso och sedan ska vi gå och göra naglar. Resten av dagen har jag inga planer för. Hörs senare.

Kladdkakan jag och min syster bakade igår. Det är inte ofta jag bakat eftersom det är rätt tråkigt tycker jag men är man sugen så är man haha.


på repeat

 
 

30 oktober

Tog det lugnt hela dagen igår. Efter middagen cyklade jag till Amanda och umgicks med hon och Mikaela. Vi drack te, åt marängswisch och pratade. Imorse for Amanda till London, lite smått avundsjuk är man ju. Idag vaknade jag tidigt, klockan var väl runt nio ungefär. Jag har nyss städat mitt rum och fixat lite. Så nu ser det fint ut. Jag är så galet less på vädret just nu! Det spöregnar ute och jag som hade tänkt gå en långpromenad idag. Nu får faktiskt snön komma!


Ny vinterjacka

Äntligen har min vinterjacka kommit! Pappa var och köpte den idag. Det blir nog att inviga den snart eftersom det börjar bli väldigt kallt ute.

Inte den bästa kvallan på bilden men orkde inte ta med min kamera lat som jag är.


29 oktober

Somnade tidigt igår och vaknade imorse efter 12 timmars sömn! Inga planer för dagen. Jag tänkte kolla något avsnitt av Pretty little liars nu och sedan får jag se vad som händer senare idag. Hörs!

kan någon vara söt och ge mig en biljett till hans kosert i april

 
 

hollister

Min pappa har varit i Stockholm i helgen och jobbat så när han kom hem idag var han gullig och hade köpt mig en tröja från Hollister. Älskar hollister kläderna, de har så mycket snyggt.  
 

28 oktober

Hejsan! Fick sova en timme längre idag eftersom det är vintertid nu. Jag har sovit 10 timmar inatt så är rätt utvilad. Jag har inte gjort så mycket idag. Solat med mamma och övningskört. Ska snart äta middag och efter det ta ett varmt bad. Ikväll kommer förhoppningsvis Amanda hit och har lite söndagsmys framför Solsidan och Beck.


26 oktober

Både fredag och lov nu, så jäkla skönt! Slutade tidigt idag, halv tolv. Så gick och solade innan jag tog bussen hem. Sen jag kom hem har jag hunnit städa här hemma och tagit en dusch. Väntar nu på att mamma ska komma hem så ska vi börja med middagen. Det är bara jag och mamma hemma i helgen eftersom min syster är i Stockholm och spelar basket och pappa jobbar. Så vi två ska ha lite fredagsmys ikväll!


-


25 oktober

Kämpade mig upp ur sängen imorse, jäklar var trött jag har varit idag. Men som tur är det fredag imorgon och lov sen. Jag har plågats ikväll för att få bort mina gelénaglar, men nu är dom borta. Som jag skrev igår så ska jag göra nya på onsdag. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i min ren bäddade säng, mysigt.

Såna här ska jag göra fast dock inte den där diamanten.


24 oktober

Började 10.45 idag, skönt. Det har inte hänt något speciellt idag förutom att jag har bokat tid för att göra nya naglar nästa vecka. Mina har växt ut så himla mycket så ska ta bort dom gamla ikväll. Jag har just gjort klart ett kollage som vi håller på med i skolan man ska göra ett mode kollage och jag valde att göra ett för killar. Blev rätt nöjd ändå.
 
 
fashion
 

23 oktober

Lång skoldag idag, slutade halv fyra. Det enda som varit bra med dagen är att jag fick tillbaka tre inlämningsuppgifter som hade väldigt bra resultat på. Jag har nyss duschat och smort in mig med Victoria secret. Ska lägga mig i sängen nu och titta på Svenska Hollywoodfruarna, Maria är så himla skön haha!


22 oktober

Godmorgon! Ligger i sängen och vaknade för en halv timme sedan, vet inte vad jag gör vaken för skulle sova till nio eftersom jag börjar klockan 11.15 idag. Aja det är väl bara att kliva upp och börja fixa sig lite då. Ny vecka och sista innan lov.


21 oktober

Denna söndag har inte varit så händelserik. Jag har för det mesta suttit vid datorn och kollat runt på resor till Cypern till nästa år, hjälpt mamma med att beställa framkallning av bilder och promenerat. Kom nyligen ut från duschen resten av kvällen kommer spenderas i soffan. Solsidan, Hellenius hörna och Beck är på tv ikväll!


tyra sjöstedt

Eftersom jag läser Tyra sjöstedts blogg dagligen så förhandsbokade jag hennes bok igår, från blogg till business.
 
Från blogg till business är en bok för alla tjejer som någonsin fått höra att de inte kan eller att de inte är bra nog. Det är en bok för alla föräldrar som vill förstå den värld deras döttrar växer upp i. Det är en bok för den som vill förstå något om det sanslösa bloggfenomen som svept över Sverige de senaste åren och för den som vill begripa sig på drivkrafterna bakom en helt ny generation unga kvinnliga entreprenörer. Men framför allt är det en bok för alla som drömmer om något.
 
Jag tycker den verkar som en bra bok. Här kan ni förhansboka den, billigt var det också!

nytt från igår

 

lördagen

Hej! Jag vet inte varför jag inte bloggade igår men kände att jag ville ta det lugnt hela kvällen bara. Jag spenderade iallafall dagen på stan tillsammans med min fina mamma. Vi shoppade och tog även lunch på Dagobert. Jag fick övningsköra lite på vägen hem, första gången jag körde på 70 väg hehe. När vi kom hem åt vi god middag och sedan befann jag mig framför tvn eftersom Eric saade hade konsert, alltså han måste vara Sveriges snyggaste!
 
 

tre nya inköp från veckan


19 oktober

Bloggade inte igår eftersom jag hade fullt upp med att plugga till religions provet vi hade idag och var jättetrött. Men nu är det äntligen helg. Slutade halv tolv idag vilket var väldigt skönt. Gick på stan en sväng med Julia, jag köpte mig ett par mysiga vantar och en lite varmare jacka som jag kan ha nu i höst och när det är lite varmare dagar i vinter. När jag kom hem var jag snäll och hjälpte till här hemma och damsög hela huset. Ikväll har jag och min familj varit hos Amanda och ätit middag. Mikaela kom även dit och umgicks med oss sen. Jag ligger just nu i sängen och är supertrött. Godnatt på er.

17 oktober

Dagen började bra idag. Jag hade sovmorgon till 10.05 så hann duscha, äta god frukost och behövde för första gången inte springa till bussen. Har haft två lektioner idag, på sista hade vi prov i inköp. Det gick väl hyfsat bra tycker jag. Var hemma vid två. Har nyligen varit ute och sprungit och även kört lite styrkeövningar så nu väntar duschen. Efter middagen blir det en sväng på storheden med mamma och sedan plugga.


16 oktober

Hejsan. Dagen har rullat på bra idag. Snön har kommit till Luleå idag också, äntligen! Men det lär väl försvinna rätt fort eftersom det bara är oktober men får väl hoppas på vintern kommer snart. Längtar tills man kan åka slalom.

Måndag

Blev inte så sen dag i skolan som jag trodde så det var skönt. Åt på Max med Amanda efter skolan och när jag kom hem for jag ut på en powerwalk på 4km. Har nyligen tagit ett skönt bad och även pluggat till inköpsprovet vi har på onsdag. Avslutar kvällen med en kopp te och lite mer plugg.


girl on fire

 

14 oktober

Då var det söndag och snart slut på denna helg, tycker helgen går så himla fort. Idag har jag fullt upp med att plugga, jag har två prov till veckan, en bok som ska vara utläst och en samhälls uppgift som ska in. Men ska ta en paus senare och gå en promenad tillsammans med Amanda. Jag är inne i någon period då jag känner mig less allt, det finns ingenting jag ser framemot. En utomlandsresa eller något liknade hade inte suttit fel just nu.


13 oktober

Åkte som sag till Boden arena igår kväll och såg LF spelade, dom förlorade tyvärr. Idag har jag sovit tills jag vaknade av mig själv vilket var väldigt skönt och sedan for jag och mamma och solade, övningskörde en liten sväng också. Sitter just nu i soffan tillsammans med min syster blir nog att spendera resten av kvällen här och framför någon film också. Men först ska jag läsa solo som jag köpte idag, fick med två nagellack också. 

12 oktober

Då var det äntligen helg. Ska snart ta och börja hjälpa till med middagen här hemma, tacos blir det. Sedan efter middagen far jag tillsammans med Amanda och Mikaela till Boden och kollar på basket när LF spelar. Jag har inte kollat på basket på flera år så det ska bli kul.

Torsdag

Sen jag kom hem idag har jag hunnit med att städa mitt rum, lagat middag och tagit ett bad. Nu sitter jag i soffan och tittar på hockey, Luleå möter Växjö. Det känns verkligen skönt att det är fredag imorgon, vill ha helg nu.


11 oktober

 
Sov till klockan 10 idag skönt. Är hemma från orienteringen nu, gick helt okej. Funderar på att fara ut och springa när jag lika har på mig träningskläderna men får se.

Onsdag

Det blev inte något hockey tittande utan pluggade istället. Ska ta och dricka en kopp te nu och äta en macka. Imorgon börjar jag klockan 13.00 jäkligt skönt! Men mindre kul är att vi ska orientera hela dagen.


10 oktober

Dagen har rullat på bra idag. Slutade klockan två. Ligger just nu i sängen och tror jag kommer somna är super trött. Ikväll ska jag och Amanda kolla när hennes lillebror har hockeymatch.


9 oktober

Lång och regnig dag. Jag fick iallafall tillbaka mitt religions prov idag och med ett bra resultat. Smakade även starbucks kallt kaffe idag, kaffe är verkligen inte min grej usch. Det ända som är gott är vaniljlatte. Ska skynda mig att skriva klart om självskadebeteende och ångest nu som vi har att lämna in. Sedan ska jag kolla på hockey, Luleå - HV71. 

diamonds


Someone will always be prettier. Someone will always be smarter. Someone will always be better but they will never be just you.


.


8 oktober

Måndag igen då. Kom till skolan 8.15 och så hade vi sovmorgon, tur hela klassen var där iallafall. Men gode less blev man, nästa lektion började 11.15. Dagen har bestått av idrott då vi hade orientering och sedan näthandel. Ska ta en dusch nu och sedan bara ta de lugnt resten av kvällen.


Solsidan

Nu börjar helgen gå mot sitt slut och idag jag jag hunnit med att sola, promenera, städa mitt rum, sprungit och jag har även tagit ett skönt bad nu befinner jag mig i soffan framför Solsidan, älskar det haha!


Söndag

Är på väg hem har varit och solat nu, skönt var det. Jag blir så blek den här årstiden. Tror jag ska ut på en promenad när jag kommer hem och sedan måste jag städa mitt rum också.


7 oktober

Åkte som sagt på fest igår kväll. Började i stan och for sedan vidare till skurholmen. Men det var inte speciellt roligt där och var inte sugen på fest så jag och Amanda for hem. Jag har nyss ätit frukost och lite senare blir det att åka och sola med Amanda. Hörs senare!

 

Detta hade jag på mig igår, inte världens bästa bild då men får duga.

Jeans Dr.denim / Linne Bikbok / Klocka Ur&penn / Armband Thomas sabo  


6 oktober

Så himla skönt att vakna utvilad idag. Jag har just duschat och ska börja fixa mig lite smått ikväll blir det lite party.  

Fredagsmys

Blev som sagt middag på Waldorf ikväll, mysigt. Befinner mig just nu i soffan och tittar på X-factor. Tror det blir en ganska tidig kväll, är jättetrött.


Fredag

Fredag och helg, underbart. Dagen har bestått av religions prov, en samhälls lektion då vi fick veta resultatet på provet vi hade för två veckor sedan, blev rätt glad över resultatet ändå. Slutade halv tolv. Åt lunch och sedan gick jag och Amanda till Friends och drack varsin varm choklad. Ikväll blir det middag på Waldorf med min familj och sedan väntas en hemmakväll.