Vädret är på topp idag!


30 maj

Igår kom som sagt Jonathan hit. Han var gullig och fixade min dator så nu är den lite snabbare. Sedan somnade vi framför en väldigt dålig skräckfilm. Idag började jag klockan 11.55 så sovmorgon blev det. I skolan gjorde vi bara en utvärdering och sedan slutade vi. Jag gick och fixade mig en praktikplats till höst och vårterminen. Så nästa termin ser ni mig på Polarn & Pyret. Innan jag for hem hade jag en körlektion och sedan gick jag en sväng på stan och köpte mig ett solpuder och en sommrig tröja från Ginatricot. Nu ska jag ta en dusch och sedan efter middagen beger jag mig till min pojkvän där jag även sover inatt.

29 maj

Jag har inte haft tid eller lust att blogga i veckan. Jag har mest njutit av det fina vädret. Veckan har hittills sett ut såhär för mig.
 
Måndag: Vaknade upp hos min pojkvän och sedan blev jag upphämtad av Mikaela och Amanda för att åka och springa Ormbergsmilen. Det gick helt okej för mig ändå trots att jag inte har tränat inför det. Kvällen spenderades med Jonathan, vi gick en promenad och sedan somnade vi till en film.
 
Tisdag: For till skolan för en lektion, det börjar närma sig sommarlov nu och det känns underbart. På eftermiddagen for jag in till stan och mötte upp Jonathan. Vi satte oss i Norrahamn och tog det lugnt i solen, kikade i några butiker och sedan gick vi hem till honom ett tag innan jag tog bussen hem igen.
 
Idag: Jag började skolan klockan 10.05 och slutade en timme senare, skönt. Innan jag åkte hem gick jag och Amanda och åt lunch tillsammans. Nu ska jag ta en dusch och sedan kommer Jonathan hit och äter middag och sover med mig, blir mys!

26 maj

 
Igår låg jag ute i solen på förmiddagen och sedan åkte jag till älsklingen. Vi åt middag tillsammans med hans familj ute på altanen och firade även hans pappa som fyllde år igår. Jag och Jonathan mötte hans föräldrar i basket och sedan gick vi en promenad och köpte ben&jerry som vi sedan åt framför en film, mys. Jag kom hem idag starx efter tolv. Jag har suttit ute i solen med datorn och skrivit på en skoluppgift som ska vara klar snart. Idag är det morsdag så det firades med en god lunch tillsammans med mamma och syster. Som ni ser på bilden blev det plättar och jordgubbar, mums. Jag ska ta en dusch nu och sedan efter middagen beger jag mig till Jonathan igen där jag även sover inatt. Imorgon ska jag springa Ormbergsmilen tillsammans med Amanda och Mikeala!
 

25 maj

Dålig uppdatering här! Men jag hann inte blogga något innan jag åkte i väg till Cypern. Jag har iallafall haft en jättebra vecka tillsammans med min familj i Cypern. Vädret har varit på topp och jag har njutit varenda minut. Jag ska visa massa bilder därifrån men det får bli till veckan. Just nu ligger jag ute och läser Veckorevyn i solen. Sommaren verkar ha anlänt till Sverige också. Senare i eftermiddag åker jag till min saknade pojkvän och jag får även sova bredvid honom inatt, perfekt!


Squat


new


14 maj

Det blev aldrig regn idag vilket gjorde dagen faktiskt lite bättre. Jag började klockan 9.55 idag vilket var skönt. Dagen har rullat på bra och jag var väl hemma runt halv tre. Jag har en hel del skoluppgifter att göra klart nu innan fredag så det känns lite små stressigt, plus att jag måste hinna packa klart också. Så det är bara att sätta igång!


13 maj

Idag började jag  klockan 11.15 och skoldagen har bestått av idrott och friksvård & hälsa. Ikväll har jag packat till Cypern och gjort bort så mycket som möjligt av skoljobb så jag inte ligger efter när jag kommer hem. Nu ska jag ta mig något att äta innan jag kryper ner i sängen och sover. Ser inte fram emot morgondagen för det ska tydligen regna hela dagen, less.

12 maj

Nu är det snart slut på denna långhelg. Jag har iallafall haft det jättebra och mysigt. Igår for jag som sagt till Amanda och firade henne och hennes pappa, vi åt mat och fika. Senare på kvällen tog jag bussen till Jonathan där jag spenderade natten, så mysigt. Idag har vi ätit lunch ute i solen, gått en promenad och köpt årets första mjukglass. Nu är jag hemma och ska börja packa lite smått till Cypern.


11 maj

Idag sov jag och Jonathan ut till ett ungefär och sedan åt vi frukost/lunch tillsammans innan han for och umgicks med några kompisar och jag for hem. Jag har just fixat mig klart och nu ska jag och mamma fara till Amanda där vi ska fira henne i förskott som fyller 18 och hennes pappa som fyller 50 år snart. Deras släkt och vänner kommer även vara där. Senare ikväll åker jag och sover hos älsklingen igen.

10 maj

Idag har jag och Jonathan varit på stan en sväng. Vi mötte även upp mamma och syster också. Ikväll har vi ätit middag på Pastabacken och badat jacuzzi. Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på en film innan vi sover, jag kommer förmodligen somna som vanligt haha..


3 månader med världens bästa kille idag


9 maj

Jag sov som sagt hos Jonathan igår. Idag har jag varit på stan tillsammans med Amanda, vi kikade runt i några butiker och sedan åt vi lunch med våra mammor. Nu är jag hos älsklingen igen och vi ska bara mysa och ta det lugnt hela kvällen.


8 maj

Skolan har rullat på som vanligt idag. Strax efter två när vi slutade gick jag tillsammans med några tjejer från klassen och köpte milkshake och satte oss i solen utanför Kulturenshus. När jag kom hem gick jag en promenad med fina Amanda. Nu ska jag fara till min pojkvän där jag spenderar natten. Imorgon ska jag och Amanda på stan.


7 maj

Skoldagen har bestått av personlig försäljning, svenska, praktisktmarknadsföring och frikvård & hälsa. Slutade klockan 14.00. När jag kom hem pratade jag med Amanda i telefon och sedan satte jag mig ute i solen ett tag. Nu ska jag fara ut och springa, kändes dock väldigt jobbigt.

två nya

 

safe haven

Jag och Jonathan såg en bra film i fredags som jag måste tipsa om. Safe haven heter den, det är samma som gjort filmerna The Notebook, Dear John och The last song. Alla dom tre filmerna är ju också ett måste att se.

6 maj

Då var första dagen av den här skolveckan avklarad. Nu är det bara tisdag och onsdag kvar och sedan blir det långhelg. Jag började som alla andra måndagar klockan 11.15 och slutade 15.00. Innan jag åkte hem gick jag och köpte mig två par skor, flipflop och ballerinaskor. Eftersom jag åker till Cypern nästa vecka behövde jag inhandla några nya skor. Påtal om Cypern, jag har inte tänkt så mycket på att det är nästa vecka vi far. Det ska bli hur skönt som helst verkligen! Nu ska jag plugga lite körkortsteori och sedan bara ta det lugnt resten av kvällen.

5 maj

Min helg har varit jättebra men som vanligt går den fort. I fredags kom Jonathan hit och åt middag och sedan for vi till honom. Vi vaknade strax efter tolv i lördags, åt lunch och sedan gick vi en promenad till Kvantum och köpte lite saker till middagen. Sedan grillade vi kött och åt middag tillsammans med Josefine och Christoffer. Efter middagen umgicks jag och Jonathan med Fredrik och Martin. När vi kom hem bastade vi och sedan myste vi framför en film innan jag somnade bredvid mitt hjärta.

 

Idag låg vi och slappade ett bra tag innan vi klev upp ur sängen, vid tre tiden gick vi till Max och åt lunch innan jag tog bussen hem. Ikväll har jag varit och solat med mamma och nu ska jag ta en dusch innan jag kryper ner i sängen. Imorgon är det måndag och det väntas en kort skolvecka, vi går bara till på onsdag. Väldigt skönt!

 


Torsdag

Sitter på bussen på väg hem från gymmet. Nu ska jag hem och duscha och äta och sedan krypa ner i sängen. Imorgon är det äntligen fredag och jag ser fram emot helgen.


2 maj

Sov hos min underbara pojkvän igår. Idag har jag haft en körlektion och befunnit mig i skolan till 13.30. Just nu sitter jag och skriver på en novell som ska mailas in till min svenska lärare idag. Ikväll blir det kanske att fara och träna, annars blir det bara att vara hemma och ta det lugnt.

1 maj

Kvällen igår blev bra. Vi åt, spelade spel och hade det trevligt. Sedan tog jag och Jonathan bussen till honom där vi spenderade natten. Jag är hemma nu och har duschat och gjort en skoluppgift. Nu ska jag fara till Jonathan igen där jag sover i natt också, mysigt.