31 januari

Spenderade kvällen och natten med en mysig person igår. Idag har jag haft en lång och jobbig dag i skolan. Sitter just nu och lyssnar på Justin biebers nya album acoustic. Imorgon är jag ledig, skönt med lite längre helg. Jag har bokat en tid för klippning imorgon så ska in till stan vid tolv. Nu ska jag ta mig något att äta och sedan krypa ner i sängen och sova!

29 janurari

Idag har skoldagen rullat på bra. Jag har även hunnit med att fika på Friends tillsammans med Erika, Amanda, Dennis, Patrik, Stefan och William. Jag sitter just nu och håller på med instuderingsfrågor till ett kommande prov. Snart ska jag övningsköra till Gammelstad för att hämta ut en bikini jag har beställt. Hoppas den är lika fin som den var på bild bara!

28 januari

Måndag och ny skolvecka. Mina måndagar är ganska så bra. Sovmorgon till 11.15 och två lektioner. Jag har just kommit ut från duschen ska ta och fixa mig lite nu och sedan kommer en fin person hit och äter middag!


Söndag

Idag har jag övningskört till storheden och tillbaka, det gick bara bra. Det är roligare desto säkrare man blir! Jag och mamma kikade lite på H&M och en tröja fick följa med mig hem. Det är inte så ofta jag hittar kläder där faktiskt. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt och pluggat. Nu ska jag träna lite här hemma och sedan ta en dusch!

 


27 januari

Min helg har varit bra. Jag har tränat, myst, haft kusinerna på middag och fikat på Friends tillsammans med Amanda och Mikaela.


24 janurari

Dom senaste dagarna har jag befunnit mig i skolan, gått på bio och bara tagit det lugnt. Ikväll ska jag plugga lite och kanske kolla något avsnitt av Pretty little liars. Imorgon är det fredag och det känns hur skönt som helst! Jag har sovmorgon till 10.05 och en lektion. Efter det blir det ett besök på gymmet och sedan kommer jag att spendera kvällen hos en fin.

22.02

Jag har varit ute och övningskört med mamma ikväll och nu ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa Veckorevyn som jag fick i fredags. Jag fick ju en prenumeration i julklapp så fick första numret. Imorgon är en ny vecka och börjar den med sovmorgon till 11.15, känns bra. 

nytt

Detta foundation puder jag använder från Make up store är super bra! 

söndag

Vid två tiden begav jag mig till gymmet, sprang och körde styrke. Jag har nyligen ätit middag och ska hoppa in i duschen nu och sedan bara ta det lugnt resten av kvällen. Lyssna på Darins nya låt här, den är riktigt bra och hans utseende är ju inte helt fel heller!
 
 

20 januari

Jag har inte haft tid att slänga in något inlägg här på bloggen sedan i torsdags. Men jag har iallafall hunnit umgås med Amanda, Mikaela, Samuel, övningskört, kollat på hockey och sedan shoppat med mamma och syster. Jag ligger i sängen fortfarande men jag ska ta och kliva upp nu och äta frukost. Sen ska jag ta på mig träningskläderna och åka in till stan och gymma tillsammans Lisa och Kosso.


17 janurari

Skolan har rullat på bra idag. Jag har för det mesta suttit och skrivit ett CV/ansökningsbrev till våran praktik vi ska ha i mars. Slutade runt strax efter två. Jag sitter just nu och håller på med ett hemprov. Ska snart ta en dusch och bara ta det lugn resten av kvällen. Imorgon är det äntligen helg!
 

16 januari

Jag har varit trött hela dagen och har konstant huvudvärk. Det känns nästan som att jag håller på att bli sjuk. Hoppas verkligen inte det. Slutade runt två idag efter det gick jag en sväng på stan med Lisa. Jag köpte mig en mössa. Ikväll ska jag lägga mig tidigt så tänker tvätta bort sminket nu och sedan krypa ner i sängen och läsa några sidor ur min bok.


15 janurari

Kämpade mig upp ur sängen imorse. Sov bara fyra timmar inatt eftersom att jag aldrig kunde somna av någon konstig anledning. Så jag har gått runt med huvudvärk och varit allmänt trött idag. Slutade strax efter halv två idag så det var skönt. Innan jag for hem besökte jag gymmet tillsammans med Lisa och Kosovare. Ikväll har jag varit och övningskört en sväng med pappa och nu ska jag äta kvällsfika och sedan krypa ner i sängen och sova.  
 

några bilder på hotellet vi ska på bo på i cypern


maxfactor

Måste tipsa om denna mascara. Köpte den förra veckan och jag tycker den är super bra! 

14 janurari

Dagen har bestått av idrott och friskvård hälsa. På idrotten fick jag tillbaka mitt prov vi gjorde innan jullovet. Det gick bra och jag klarade det. På friskvård hälsa var vi ute och körde sammarbetsövningar för att lära känna varandra bättre. Alla höll dock på att frysa ihjäl. Jag har just sköljt ut en hårtoning, det är blött än så ser inte riktigt hur det blev men det blev nog bra det är bara lite mörkare. Nu ska jag fortsätta titta på idrottsgalan som är på tv. 
 

13 janurari

Idag har sovit ut till elva ungefär och sedan städade/fixade jag klart mitt rum. Köpte lite nytt från Ikea igår och sedan har jag även möblerat om lite, nu är det mycket mysigare. Innan middagen for jag in till stan och gymmade. Det känns jätteskönt att komma igång med träningen på riktigt nu. Dock var det lite smått plågsamt att träna idag eftersom träningsvärken sen i fredags har kommit och kan knappt gå haha. Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa några sidor ur min bok. Imorgon börjar en ny skolvecka men det börjar bra för jag har sovmorgon till klockan 11.15. Avslutar detta inlägg med två bilder från mitt rum. 
 
 
 

12 januari

Idag har jag spenderat dagen på Ikea tillsammans med mamma och syster. Det är inte så ofta man åker dit eftersom det är en bit att åka så det är rätt kul att kika runt där i några timmar. Köpte mig lite små saker till mitt rum och även ett nytt sängbord. Ligger just nu i soffan och är jättetrött känns som jag ska somna när som helst. Ser fram emot att sova ut imorgon!

 


11 januari

Sovmorgon till 10.05 och en lektion som bestod av hälsa och friskvård sedan tog jag helg. Gymmade innan jag for hem tillsammans med Lisa, Kosovare, Alice och Ronja. Ser inte fram emot träningsvärken imorgon haha. Ikväll har vi äntligen bokat en resa till Cypern med familjen kommer bli super skönt!

 


10 januari

Skoldagen har varit lång och jobbig idag. Längsta dagen på schemat, var hemma efter fyra. Åt middag och sedan for jag in till stan för att gå på bio tillsammans med Lisa, Lisette, Linnea och Ronja. Vi såg Sune i Grekland och den var rätt rolig tyckte jag. Jag ligger just nu nyduschad i sängen och ska sova snart. Imorgon är en bra dag, sovmorgon, en lektion och sedan helg!


9 januari

Skoldagen har bestått av två lektioner. och lunch på Dagobert. Efter skolan gick jag en sväng på stan med Lisa, Linnea, Lisette och Kosso. Jag gick även och fixade min praktikplats som vi kommer att ha i tre veckor i mars. Så det blir att vara på Stadium för mig! Kvällen har bestått av plugg eftersom jag har ett inköps prov imorgon på morgonen.

 


8 januari

Då har skolan satts igång. Jag började med en ny kurs idag, hälsa friskvård. Jag tror det kommer bli rätt kul ändå. Slutade runt två tiden idag. Ikväll har jag befunnit mig i måttsund och åkt slalom tillsammans med Lisa, Linnea och Ronja. Backen var perfekt!

 


7 janurari

Idag har varit sista lediga dagen på det här lovet. Jag har bara varit hemma och tagit det lugnt. Pluggat lite, läst ur min bok och kollat på tv rätt så slapp dag. Ikväll har jag tillsammans med mamma och syster kollat på Inkognito som är en ny kriminalserie som började idag. Lyxade även till det med en ben&jerry var. Imorgon börjar skolan igen och då är det tillbaka till alla rutiner. Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka somna någorlunda bra tid så man orkar ta sig upp imorgon.

2012

ÅRET 2012

Hur har året 2012 varit för dig? - Bra!
Bättre än förra året? - Kommer inte riktigt ihåg hur det var 2011
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2012? - Turkiet resan och små saker
Har du flyttat under år 2012? - Nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Jag har aldrig någon favorit låt lyssnar alltid på olika
Har du kysst en främling? - Ja
 
KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2012? - Började bra men resten av året har den väl varit sådär 
Har du varit kär? - Ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? -  Nej
 
 
SORG & HÄMD
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - Nej  
Har någon i din släkt avlidit? - Nej
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? - Haha nej
Varit i slagsmål? - Nej
 
PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? - Ja
Isåfall vad? - Hemligt
Har du skämt ut dig? - Haha säkert
Har du ljugit för en vän? - Kanske men inte om något allvarligt
Har du varit ute en hel natt? - Nej
Har du blivit tagen av polisen? - Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja
 
 
SKOLAN & FRITIDEN
Vilken skola går du på? - Hackspetten, Luleå Gymnasie by
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Nej
Hatar du någon på din skola? - Nej
Har du gjort något framsteg? - Ja
Haft alla rätt på ett prov? - Ja
 
 
VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? - Ja
Har du förlorat en vän? - Ja
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - Nej
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Jag går aldrig bakom ryggen på mina vänner
Har du ljugit för en bästavän? - Nej  
Har du haft en relation med en vän? - Nej

söndag

Dagen har bestått av städning, plugg och en skön promenad. Ska ta mig ett varmt bad nu och läsa min bok jag fick i julklapp. Sedan blir det bara att ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon är det sista lediga dagen innan skolan börjar. 

6 janurari

Bjöd Amanda på middag igår, gjorde fajitas med kyckling. Resten av kvällen tog vi bara det lugnt och kollade på tv. Vaknade tolv idag, imorgon måste jag verkligen kliva upp tidigare för annars kommer jag vara död på tisdag när skolan börjar. Jag håller på att hjälpa till att städa här hemma, nu försvinner även alla julgrejer. Det känns som att det var nyss man tog fram allting. 

trettondagsafton

Ikväll var det tänkt att Amanda, Mikaela och Carolin skulle komma hit på middag men det blir bara jag och Amanda. De andra är tyvär sjuka. Men det ska bli trevligt ändå. Vi får se vad som händer efter middagen antingen myskväll eller fest.

5 januari

Jag är sämst på blogga. Men det är inget kul när man aldrig har några fina bilder att dela med sig, det blir oftast mobil bilder. Jag ska försöka bli bättre på att använda min kamera. Dom senaste dagarna har jag åkt slalom med mamma, varit i Boden och firat min kusin Melker som fyllde 10år, filmmys med Amanda, kollat på hockey i Boden tillsammans med Amanda och hennes mamma när hennes lillebror hade match, haft fredagsmys här hemma med mamma och syster framför filmen Himlen är oskyldigt blå. 
 

1 januari

Nyårsafton igår och det blev en väldigt bra kväll. Först middag hos Mikaela tillsammans med Amanda Samuel Jonathan och Carolin. Sedan spelade vi spel och hade det trevligt innan vi tog bussen in till stan där resten av kvällen spenderades. Nu är det ett nytt år och det känns bra, känner på mig att det här året kommer bli super bra!